--> Untitled Page
Udskriv
 
 
 

Honda MC Finans

Har du forelsket dig i en lækker Honda motorcykel? Så kan Honda MC Finans være med til, at den bliver din – nemt og hurtigt.

Honda er verdens største motorcykelproducent og har gennem mere end 60 år præget udviklingen på dette område. Også i Danmark er Honda førende med den største indregistrerede bestand og et alsidigt modelprogram, der dækker ethvert behov.


Finansiering og forsikring

Det er stærke kræfter, der står bag vores finansierings- og forsikringsprodukt. Honda MC Finans har indgået samarbejde med Nordea Finans omkring finansiering af motorcykler. Nordea Finans har mange års erfaring på motorcykelmarkedet.

Derfor kan vi tilbyde dig en meget attraktiv finansiering af din motorcykel. Ny eller brugt – vi klarer begge dele! Du skal blot lægge minimum 20% i udbetaling, så er du godt på vej.

Som en del af samarbejdet tilbyder vi dig også en motorcykelforsikring gennem ForsikringsRådgiverne og QBE Danmark A/S som er Lloyd’s forsikringsagentur i Danmark. Forsikringen kan du få til en meget konkurrencedygtig pris – uanset din alder og hvor mange år, du har kørt motorcykel.

Læs mere i brochuren du kan downloade her:

Honda MC Finans brochure   

 

Beregn forsikring

Udfyld det nedenstående skema til at beregne et forsikrings tilbud (forsikringstilbuddet fra beregneren er baseret på, at motorcyklen også er finansieret via Honda MC Finans).  Fordelspakke – Honda MC Finans

Fordele uden ekstra omkostninger


Når du finansierer din motorcykel via Honda MC Finans, får du uden ekstra omkostninger en fordelspakke:

Vejhjælp i Danmark
Får du tekniske problemer med din motorcykel i Danmark, kan du få hjælp til at udbedre fejlen på stedet. Kan fejlen ikke rettes på stedet, bliver din motorcykel transporteret til et værksted. Du kan få vejhjælp i perioden 1. marts – 30. november.

Rejseforsikring
Rejseforsikringen dækker samme dækningsområde i Europa (med undtagelse af Kroatien, Tyrkiet og Rusland) som Sundhedskortet (sygesikringsbeviset), når du er på motorcykelferie udenfor Danmark.

Nøgledækning
Bliver nøglen til din motorcykel væk eller stjålet, dækker fordelspakken udgiften til en ny nøgle af samme type. Dog maks. 4.000 kr. pr. gang og maks. 4.000 kr. pr. år. Du kan maks. få dækket to skader pr. år.

Punkteringsdækning
Opstår der en pludselig skade på et af dine motorcykeldæk, er skaden omfattet af fordelspakken. Du kan få dækket udgifter til lapning af dæk samt evt. udskiftning af dækket til et tilsvarende, hvis det er for beskadiget til at lappe.

Fører- og passagerulykkesforsikring
Forsikringen dækker både fører og en evt. passager.

Prøveabonnement på ”BIKE”
Du får uden omkostninger og uden nogen form for binding 2 numre af motormagasinet ”BIKE”. Abonnementet ophører automatisk, hvis du ikke aktivt forlænger det. ”BIKE” har ved ophør af den gratis abonnementsperiode ret til skriftligt at sende dig et tilbud om at forlænge abonnementet.

Læs fulde betingelser