--> Untitled Page
Udskriv
 
 

 

Specifikationer
Pris: kr. 99.995
Motor: 2-cylindret parallel twin, vandkølet
Volumen: 745 cc
Effekt: 55 hk (95/1/EC) v/6.250 om/min
Max. drej. moment: 68 Nm v/4.750 om/min
Antal gear: 6
Transmission: Kæde
Stel: Stål
Sædehøjde: 830 mm
Tankvolumen: 14,1 liter
Farve: Hvidmetal – Sortmetal –
Rødmetal – Sølvmetal
 
 
 Se katalog online: (Honda 2015)
 
New Concept serien er fælles om motor, stel, bremser og hjul og en af projektgruppens opgaver var udviklingen af en gadeorienteret on/off model med tydeligt designmæssig inspiration fra Crossrunner og Crosstourer. NC 700 XA adskiller sig ud over det designmæssige ved en 15 mm længere akselafstand, 33,5 mm længere vandring i affjedringen for og bag og en sædehøjde der er 40 mm højere end søstermodellerne. Fælles er at stellets udformning giver mulighed for en lav placering af 14,1 liters benzintanken, der tankes via et tankdæksel under passagersædet. Med denne tankvolumen opnås en rækkevidde på næsten 400 kilometer.
 
Den traditionelle benzintank er også her afløst af et aflåseligt 21 liters bagagerum, der kan rumme en full-face hjelm. Honda har i forbindelse med udviklingen af NC serien, lånt teknologi fra flere steder i Honda koncernen, dels som beskrevet i indledningen fra bilproduktionen, men også fra bådmotorproduktionen. Den unikke 270 graders krumtap får sin endelige form under produktionen, ved brug af en speciel patenteret metode, der oprindelig var udviklet til en Honda V6 bådmotor. Man ”vrider” simpelthen krumtappen i produktionen inden den er kølet helt ned og opnår derved formen.
 
270 graders konceptet giver en gangkultur der minder om en V-twin og tilføjer NC 700 mindre vibrationer end en 180 graders krumtap og mere personlighed end en 360 graders krumtap. Honda Access har medvirket ved designet af NC 700 XA og kan til modellen levere en omfattende række ekstraudstyr. Udstyrsudvalget til NC 700 XA omfatter blandt andet et funktionelt ”Ready to Go!” kit.