THE POWER OF DREAMS

Det første produkt, der bar Honda navnet, var en hjælpemotor til cykler ved at tilføje motorkraft til cyklen blev livet for mennesket både lettere og sjovere. Lige fra starten handlede Honda om at skabe ting, som folk virkelig har brug for – ting, der ikke tidligere eksisterede.

Det kræver mod, fantasi og beslutsomhed at føre disse idéer ud i livet, uanset hvor de fører hen. Det kræver også lidenskab og tålmodighed ikke at lade drømmen dø hen for i sidste ende at se produkter komme til live. For at realisere disse drømme og imødekomme behov hos mennesker over hele kloden er Honda ledende inden for avanceret ingeniørkunst til motorcykler, biler, marine og senest fly. I nutidens hurtige, omskiftelige markeder gælder det om at gøre tingene rigtigt første gang, og netop derfor er Honda folkets mærke.

Dette kommer bl.a. til udtryk i markedets breddeste modelprogram, hvor der findes noget for enhver smag. Hvad enten du er til højbenede adventuremaskiner, fuldkåbede sportsmaskiner eller nøgne streetmaskiner, så er vi overbeviste om, at der er noget du vil kunne lide.

  • 23YM XL750 TRANSALP DYNAMIC 9363
  • 23YM CMX REBEL1100 TOUR US ACTION 1148
  • 23YM CL500 Blue 02 0075
  • 23YM CB750 Hornet Location Sport Statics 0289

DRØMMEN LEVER VIDERE ...

I en verden, hvor alt går så stærkt, er det medicin for både krop og sjæl at stoppe op og bruge lidt tid på sig selv. Og måske spørge: Hvad gør mig egentlig glad? Hvad vil jeg gerne? Hvad er mine drømme?

Hvis drømmene indeholder sjov og oplevelser, og hvis følelsen af frihed og vildskab tiltaler dig, så kan du helt sikkert indfri dine drømme med Honda. En Honda er mere end en motorcykel. Det er den gode følelse og adgangsbilletten til masser af sjove øjeblikke og gode historier. Hondas program er indbegrebet af ”The Power Of Dreams”. Det er ikke blot opdateringer til det stærke program, men også en lang række helt nye modeller.

Motor

HONDA ORIGINALDELE

  • KVALITET

  • DRIFTSIKKERHED

  • YDEEVNE