OP TIL 5 ÅR GARANTI

Vi har altid sagt at Honda motorcykler er god kvalitet, nu sætter vi handling bag ordene ved at give op til 5 års garanti – uden merpris – på motor, gearkasse og elektronikkomponenter.
Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S tilbyder ud over fabriksgarantien en udvidet garanti på op til 3 år afhængig af model og den oprindelige fabriksgaranti (2 eller 3 år)

Motorcykler op til 125cc - 1 års udvidet garanti – i alt 3år

Motorcykler over 125cc - 3 års udvidet garanti – i alt 5år

Den udvidede garanti træder i kraft så snart fabriksgarantien udløber. Fabriksgarantien starter fra den dato maskinen er overtaget/købt af slutbrugeren/første ejer og følger maskinen.

Garantien er betinget af at motorcyklen er købt hos en autoriseret dansk Honda forhandler og at  serviceforskrifterne overholdes. Alle service skal være udført hos et autoriseret dansk Honda værksted og det medfølgende servicehæfte skal være udfyldt. Ligeledes skal der altid anvendes originale Honda reservedele.

Standard gademotorcykler som udelukkende anvendes til privat personkørsel er dækket. Maskiner anvendt til konkurrencebrug, banekørsel eller maskiner brugt til udlejning, køreskole eller lignende er ikke dækket.

Hør meget mere om garantien ude ved din Honda-forhandler.

Se vilkår for garanti her (Åbner en pdf):